Harmonogram dobrowolnych konsultacji przed egzaminem maturalnym dla absolwentów Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych zaplanowane od 25 maja 2020r.

 

Przedmiot

Nauczyciel prowadzący

Termin konsultacji

Sala

Język polski

Brodzik Ewa

Środa (12.00 – 13.30)

6

Język angielski

Rybacki Paweł

Poniedziałek (9.40 – 11.10)

6

Język niemiecki

Pszczółkowska Ewa

Wtorek (11.40 – 12.25)

6

Matematyka

Kozdoj Jacek

Czwartek (8.30 – 10.00)

6

 

Harmonogram dobrowolnych konsultacji dla pozostałych uczniów ze wszystkich przedmiotów zaplanowane od 01 czerwca 2020r.

 

Przedmiot

Nauczyciel prowadzący

Termin konsultacji

Sala

Język polski

Brodzik Ewa

Środa (12.00 – 12.45)

6

Język angielski

Rybacki Paweł

Poniedziałek (9.40 – 10.35)

6

Język niemiecki

Pszczółkowska Ewa

Wtorek (11.40 – 12.25)

6

Matematyka, informatyka

Kozdoj Jacek

Czwartek (8.30 – 9.15)

6

Przedmioty zawodowe

Mazur Katarzyna

Wtorek (11.30 – 12.15)

6

Przedmioty zawodowe

Żebrowska Anna

Poniedziałek (10.00 – 10.45)

6

Przedmioty zawodowe

Kujawska Ewa

Czwartek (8.00 – 8.45)

6

Przedmioty zawodowe

Zagożdżon Włodzimierz

Środa (11.00 – 11.45)

6

Geografia,

Edukacja dla bezpieczeństwa,

Bezpieczeństwo i higiena pracy, religia

Wszołek Zbigniew

Poniedziałek (10.00 – 10.45)

6

Biologia, chemia

Radzymińska Małgorzata

Wtorek (11.40 - 12.25)

6

Biblioteka szkolna

Sarbiewska Jabłońska Krystyna

Poniedziałek (9.00 – 10.00) Środa (9.00 – 10.00)

 

Proszę uczniów o kontakt z wychowawcami lub bezpośrednio z nauczycielami i deklarację uczestnictwa w konsultacjach.

Dyrektor szkoły: Hanna Cierkowska